Produktet tonaProdukte cilësore, tradicionale dhe në përshtatje me shijet e tregut

  2942  

Ky produkt përgatitet vetëm me fileton e pulës. Ka shije të lehtë dhe preferohet në antipasta dhe në sanduiç.

Përbërësit:

...

Ky produkt përgatitet vetëm me fileton e pulës. Ka shije të lehtë dhe ...

2942 
More
  2942  

Ky produkt përgatitet me pjesë të zgjedhura nga kofsha e derrit. Përdoret masivisht në antipasta.

Përbërësit:

Mish derri , kripë, erëza natyrale, antioksidues, stabilizues, konservues.

Ruhet në ...

Ky produkt përgatitet me pjesë të zgjedhura nga kofsha e derrit. ...

2942 
More
  2943  

Është sallam tradicional italian, mjaft i shijshëm dhe i përshtatshëm për çdo moshë. Është produkt ideal për një picë të veçantë dhe të shijshme.

Përbërësit:

Mish gjedhi cilësi e pare, kripë, ...

Është sallam tradicional italian, mjaft i shijshëm dhe i përshtatshëm ...

2943 
More
  2944  

Produkt tradicional shqiptar dhe mjaft popullor. Përdoren të skuqura por shijen me të këndshme e kanë në zgarë. Të shoqëruar me patate dhe djath janë shumë të këndshme edhe për fëmijët. Tregëtohen të ...

Produkt tradicional shqiptar dhe mjaft popullor. Përdoren të skuqura ...

2944 
More
  2945  

Produkt me shije të veçantë për shkak të erëzave pikante të përdorura në të. Preferohet kryesisht në pica pikante.

Përbërësit:

Mish gjedhi, kripë, erëza (spec djegës), antioksidues, stabilizues, ...

Produkt me shije të veçantë për shkak të erëzave pikante të përdorura ...

2945 
More
  2945  

Është produkt vendas. Pëlqehet shumë nga fëmijet dhe konsumohet e ftohtë si dhe e pjekur në zgarë.

Përbërësit:

Mish gjedhi dhe pule, kripë, erëza natyrale, proteinë qumështi,  antioksidues, ...

Është produkt vendas. Pëlqehet shumë nga fëmijet dhe konsumohet e ...

2945 
More
  2945  

1.      Është produkt vendas, konsumohet e zier, e skuqur ose e pjekur në zgarë. Shoqërohet mjaft mirë me mustardë ose majonezë.

Përbërësit:

Mish gjedhi dhe pule, kripë, erëza natyrale, ...

1.      Është produkt vendas, konsumohet e zier, e skuqur ose e ...

2945 
More
  2946  

Produkt tradicional vendas. Preferohet nga të gjithë moshat. Konsumohet i ftohtë por i pjekur në zgarë është edhe më i shijshëm.

Përbërësit:

Mish gjedhi, kripë, erëza natyrale, antioksidues , ...

Produkt tradicional vendas. Preferohet nga të gjithë moshat. ...

2946 
More

Moto e kompanisë ISAI

Cilësi në rritje duke prodhuar sallame cilësore tradicionale në përshtatje me shijet bashkëkohre të tregut!

Kontaktet

Adresa

Lagjia "Kongresi i Elbasanit", 45/1, Elbasan, Shqipëri.

Produktet tona mund t'i gjeni edhe në Tiranë, Durrës, Kavajë, Lushnje, Fier, Pogradec, Gramsh etj. 

 isai_sallameri@yahoo.com
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Purple Cyan Golden Green Yellow

Body

Background Color
Text Color
Layout Style
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction