Produkt karakteristik vendas, konsumohet e zier, e skuqur ose e pjekur në zgarë. Shoqërohet mjaft mirë me mustardë ose majonezë.

Më shumë ...

Është sallam tradicional italian, mjaft i shijshëm dhe i përshtatshëm për çdo moshë. Është produkt ideal për një picë të veçantë dhe të shijshme.

Më shumë ...

Sallam i preferuar nga çdo moshë, ka shije të mire dhe aromë të lehtë, konsumohet nga antipasta, toste dhe për pica të ndryshme.

Më shumë ...

Produkt me shije të veçantë për shkak të erëzave pikante të përdorura në të. Preferohet kryesisht në pica pikante.

Më shumë ...

1.      Është produkt vendas, konsumohet e zier, e skuqur ose e pjekur në zgarë. Shoqërohet mjaft mirë me mustardë ose majonezë.

Më shumë ...

Është sallam tradicional vendas, ka aromë të këndshme. Preferohet të konsumohet i pjekur në zgarë.

Më shumë ...

Ky produkt përgatitet me pjesë të zgjedhura nga kofsha e derrit. Përdoret masivisht në antipasta.

Më shumë ...

Produkt tradicional shqiptar dhe mjaft popullor. Përdoren të skuqura por shijen me të këndshme e kanë në zgarë. Të shoqëruar me patate dhe djath janë shumë të këndshme edhe për fëmijët. Tregëtohen të freskëta dhe të ngrira.

Më shumë ...

Produkt tradicional vendas. Preferohet nga të gjithë moshat. Konsumohet i ftohtë por i pjekur në zgarë është edhe më i shijshëm.

Më shumë ...

Është produkt vendas. Pëlqehet shumë nga fëmijet dhe konsumohet e ftohtë si dhe e pjekur në zgarë.

Më shumë ...

Ky produkt përgatitet vetëm me fileton e pulës. Ka shije të lehtë dhe preferohet në antipasta dhe në sanduiç.

Më shumë ...

Produkt tradicional shqiptar nga zona e Korçës me një shije karakteristike. Pjekja në zgarë dhe erëzat tradicionale nxjerrin në dukje veçantinë e këtij produkti.

Më shumë ...

Moto e kompanisë ISAI

Cilësi në rritje duke prodhuar sallame cilësore tradicionale në përshtatje me shijet bashkëkohre të tregut!

Kontaktet

Adresa

Lagjia "Kongresi i Elbasanit", 45/1, Elbasan, Shqipëri.

Produktet tona mund t'i gjeni edhe në Tiranë, Durrës, Kavajë, Lushnje, Fier, Pogradec, Gramsh etj. 

 isai_sallameri@yahoo.com
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Purple Cyan Golden Green Yellow

Body

Background Color
Text Color
Layout Style
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction