

Produkt me shije të veçantë për shkak të erëzave pikante të përdorura në të. Preferohet kryesisht në pica pikante.
Përbërësit:
Mish gjedhi, kripë, erëza (spec djegës), antioksidues, stabilizues, konservues.
Ruhet në temperaturën 2˚- 6˚C.
Produkt me shije të veçantë për shkak të erëzave pikante të përdorura në të. Preferohet kryesisht në pica pikante.
Përbërësit:
Mish gjedhi, kripë, erëza (spec djegës), antioksidues, stabilizues, konservues.
Ruhet në temperaturën 2˚- 6˚C.
Cilësi në rritje duke prodhuar sallame cilësore tradicionale në përshtatje me shijet bashkëkohre të tregut!
Lagjia "Kongresi i Elbasanit", 45/1, Elbasan, Shqipëri.
Produktet tona mund t'i gjeni edhe në Tiranë, Durrës, Kavajë, Lushnje, Fier, Pogradec, Gramsh etj.