

Produkt karakteristik vendas, konsumohet e zier, e skuqur ose e pjekur në zgarë. Shoqërohet mjaft mirë me mustardë ose majonezë.
Përbërësit:
Mish gjedhi, kripë, erëza natyrale, antioksidues, stabilizues, konservues.
Ruhet në temperaturën 2˚- 6˚C.
Produkt karakteristik vendas, konsumohet e zier, e skuqur ose e pjekur në zgarë. Shoqërohet mjaft mirë me mustardë ose majonezë.
Përbërësit:
Mish gjedhi, kripë, erëza natyrale, antioksidues, stabilizues, konservues.
Ruhet në temperaturën 2˚- 6˚C.
Cilësi në rritje duke prodhuar sallame cilësore tradicionale në përshtatje me shijet bashkëkohre të tregut!
Lagjia "Kongresi i Elbasanit", 45/1, Elbasan, Shqipëri.
Produktet tona mund t'i gjeni edhe në Tiranë, Durrës, Kavajë, Lushnje, Fier, Pogradec, Gramsh etj.