Sallami parizier është një produkt tradicional që prodhohet nga kombinimi i mishit të viçit, derrit dhe pulës. Marinimi me erzat e përzgjedhura natyrale e bën këtë parizier tradicional të përzgjidhet gjërësisht nga femijët dhe të rriturit gjithashtu.

Ky produkt  preferohet të përdoret gjërësisht në antipasta të shoqëruara me një gotë verë si edhe për mëngjese të shëndetshme për të gjithë familjen.

Parizieri extra është produkt që prodhohet nga kombinimi i mishit të derrit dhe pulës  bashkë, si dhe aroma të veçanta extra .
Ky produkt preferohet të përdoret për mëngjese të shijshme por edhe për gatime të ndryshme, pasi kjo ruan formën dhe shijen karakteristike të saj.

Parizier pule është një produkt i veçantë për kompaninë tonë, kjo pasi preferohet gjërësisht nga fëmijët por edhe të rriturit. Shija dhe aromat e kombinuara me kujdes, e bëjnë këtë produkt të perzgjedhur.