Parizier Extra

Parizieri extra është produkt që prodhohet nga kombinimi i mishit të derrit dhe pulës  bashkë, si dhe aroma të veçanta extra .
Ky produkt preferohet të përdoret për mëngjese të shijshme por edhe për gatime të ndryshme, pasi kjo ruan formën dhe shijen karakteristike të saj.