Parizier

Sallami parizier është një produkt tradicional që prodhohet nga kombinimi i mishit të viçit, derrit dhe pulës. Marinimi me erzat e përzgjedhura natyrale e bën këtë parizier tradicional të përzgjidhet gjërësisht nga femijët dhe të rriturit gjithashtu.