Rreth Nesh

Kush jemi?

Sallameri "ISAI" është themeluar në vitin 1993, në Elbasan. E filloi aktivitetin në një punishte të vogël të qytetit, ku cilësia dhe freskia e produkteve të saj u bënë shpejt të njohura e të vlerësuar nga komuniteti lokal.

Në fillimet e saj, Sallameri "ISAI" ofronte një gamë të kufizuar produktesh, të gjitha të përgatitura me përkushtim e kujdes të veçantë. Me kalimin e viteve, falë kërkesës së lartë dhe reputacionit të mirë, Firma "ISAI" u zgjerua dhe modernizoi paisjet e saj, duke ruajtur gjithmonë metodat tradicionale të përpunimit.

Në themel të suksesit tonë qëndron lënda e parë, mish dhe erëza natyrale të një cilësie të lartë, përzgjedhur këto nga tregu i huaj e kryesisht ai evropian.

Gjithashtu bashkëpunimi me teknologë specialistë, vendas e të huaj, është një tjetër faktor në suksesin tonë.

Produktet Tona

Parizier

Shikoni produktet tona

Sallam

Shikoni produktet tona

Proshutë

Shikoni produktet tona

Krudo

Shikoni produktet tona

Të ngrira

Shikoni produktet tona