Hamburgeri është produkt që tërheq kyesisht vëmendjen e fëmijeve të cilët eksperimentojnë duke bërë dhe vetë ushqime të shpejta me produkt kryesor hamburgerin Isai.

Kërnace është qofte tradicionale që preferohet të gatuhet në zgarë. Aroma e veçantë e kërnaces ngel gjithmonë shije e paharruar prandaj dhe zgjidhet nga të gjithë familjaret.

Shija e veçantë e qofteve Isai vjen nga erzat natyrale që përdoren për prodhimin e tyre. Ky produkt nuk përmban konservantë. Preferohet të gatuhet në zgarë dhe të shoqërohet me miq të mirë e tryeza plot.