Qofte Zgare

Shija e veçantë e qofteve Isai vjen nga erzat natyrale që përdoren për prodhimin e tyre. Ky produkt nuk përmban konservantë. Preferohet të gatuhet në zgarë dhe të shoqërohet me miq të mirë e tryeza plot.