Proshutë Viçi

Proshuta e viçit prodhohet nga mish i pëzgjedhur viçi. Marinimi dhe masazhimi me erza i jep një shije  mix midis modernes dhe tradicionales. Ky produkt ka teksturë të njëtrajtshme dhe kjo e bën të përdoret në antipasta dhe gatime të ndryshme moderne duke i dhënë pjatës përfundimtare  një pamje tërheqese.