Suxhuk Isai është produkt tradicional vendas me aromë të këndëshme dhe shije të veçantë.
Preferohet të gatuhet në mënyra të ndryshme si pasta, zgarë, pizza, etj.

Kremviëe speciale është produkti më i ri i kompanisë sonë. Ky produkt prodhohet nga mishi  i pulës i përgjedhur, kombinuar  me erzat speciale për kremvice. Preferohet te përdoret për hot dog special.

Ky produkt prodhohet nga pjesët më të mira të mishit të pulës dhe erzat natyrale pa shtesa të tjera ushqimore. Ka një shije delikate dhe të ëmbël prandaj sygjerohet për një gamë të gjërë gatimi.

Kremviçe Isai është produkt me shije delikate prandaj është zgjedhje e parë për fëmijet kryesisht, por pa lënë pas dhe familjarët e tjerë. Preferohet të gatuhet në mënyra të ndryshme si hamburger, tost dhe mëngjese të mbushur me proteina.

Salçiçe është produkt që prodhohet nga mishi i përzgjedhur dhe i grirë  hollë për t'i dhënë butësinë e cila ndjehet me kafshatën e parë. Ky produkt nuk duhet të mungojë për një mëngjes me proteina.

Sallami tradicional është një produkt tradicional shqipëtarë. Ky është një produkt popullorë që preferohet nga të gjithë grup moshat. Preferohet të konsumohet i ftohtë por edhe i pjekur ka një shije të veçantë.

Isai pikant është sallam me një recetë tradicionale të cilit i shtohen erzat pikante për t'i dhënë shijen pikante që  ka. Sygjerohet të përdoret për gatime pikante por shijen e veçantë e nxjerr në pah pjekja në  zgarë.

Sakson pikant është një produkt i veçantë për shkak të erzave pikante  të përdorura në të.
Preferohet të përdoret në zgarë, pica pikante etj.