Kremviçe pule

Ky produkt prodhohet nga pjesët më të mira të mishit të pulës dhe erzat natyrale pa shtesa të tjera ushqimore. Ka një shije delikate dhe të ëmbël prandaj sygjerohet për një gamë të gjërë gatimi.