Kremviçe

Kremviçe Isai është produkt me shije delikate prandaj është zgjedhje e parë për fëmijet kryesisht, por pa lënë pas dhe familjarët e tjerë. Preferohet të gatuhet në mënyra të ndryshme si hamburger, tost dhe mëngjese të mbushur me proteina.